VIP2022-07-01T11:01:04+00:00

VIP

’s Morgens verwelkomen we je op een afgesproken locatie en rijden met een VIP shuttle naar het rennershotel. We ontbijten in het hotel van een WorldTour wielerploeg en ontmoeten er ook een aantal renners voor een korte meet and greet. Na het ontbijt gaat het richting het rennersdorp aan de startplaats om enerzijds de geur van de massageolie op te snuiven en anderzijds te genieten, te kijken naar de kleurrijke outfit van de atletische binnen- en buitenlandse wielrenners. Tevens praten we met mecaniciens over frames en wielen, en kunnen we luisteren naar hun ervaringen en bevindingen van de klassieke ‘remblokjes’ versus de geavanceerde “remschijven”. Nadien vertrekken we om op de meest spectaculaire plaatsen een doortocht van het peloton, de volgwagens en de wielerkaravaan te zien. Het blijft niet bij die ene stopplaats, want we zien de renners live tijdens minstens een zeven-acht tal passages. Uiteraard wordt er de hele dag catering voorzien om de innerlijke mens te versterken. In de VIP shuttle voorzien we radiocommentaar en live stream tv beelden, en in functie van de gekozen wielerwedstrijd beleven we de ontknopende finale of de massaspurt aan de aankomstlijn of maken we nog een tussenstop voor “il ultimo kilometro”

Het wordt een onvergetelijke dag met strategen en pechvogels, winnaars en verliezers, maar vooral mét onvergetelijke emoties.

Dirk De Keyser en Guy De Rouck

Wat bieden we je aan?

Ons team

ons_team

Dirk De Keyser en Guy De Rouck zijn sinds meer dan twintig jaar actieve wielerfanaten die bijna elk parcours van de UCI World Tour of 1.1 HC zelf gefietst en verkend hebben. Ze namen meermaals actief deel aan de bekendste Vlaamse klassiekers en eendagswedstrijden in de BeNeFra. Zoals de ʻOmloop Het Nieuwsbladʼ, de ʻE3 Prijs Harelbekeʼ, de ʻRonde Van Vlaanderenʼ, ja zelfs ‘Luik-Bastenaken-Luik’ kent voor hen geen geheimen meer. Ze weten perfect elke bocht aan te snijden
– rijden gezwind met twee- of vierwieler vlot over elke kasseistrook – kennen als echte profs de helse hellingen die de Vlaamse en Waalse Ardennen rijk zijn. Ook in het buitenland zijn ze actief geweest via de ‘Amstel Gold Race’, ‘La Marmotte’ en ‘Les 3 Ballons’.
Dankzij hun ervaring als gastchauffeurs (voor binnen- en buitenlandse zakenlui en persfotografen) of freelance medewerkers bij diverse professionele wielerploegen zoals Lotto, Telekom, High Road, HTC Colombia hebben zij de nodige ervaring opgedaan om u vanop de eerste rij een prachtige dag te bezorgen.

Go to Top